Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πατέρας Άνσου Φάτι: «Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την Μπαρτσελόνα!»

Έξαλλος με τον τρόπο που χρησιμοποιείται από την Μπαρτσελόνα ο Άνσου Φάτι είναι ο πατέρας του, Μπόρι.

Published

on

Ο πατέρας του 20χρονου επιθετικού τα έβαλε με τον Τσάβι και γενικά την Μπαρτσελόνα για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του γιου του, τονίζοντας ότι έπαιζε περισσότερο όταν υπήρχαν στο ρόστερ ΜέσιΓκριεζμάν και Σουάρες, ενώ εξήγησε ότι εάν ήταν στο χέρι του θα τον έπαιρνε από τον σύλλογο!

Αποκάλυψε ωστόσο ότι ο Άνσου δεν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο και θέλει να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», ενώ τρέφει τεράστιο σεβασμό για τον προπονητή του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Cope»:

Advertisement

«Ο Άνσου δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο, είμαι πολύ θυμωμένος με τον σύλλογο. Σε ένα μήνα θα συναντηθούμε με τον Ζόρζε Μέντες, σίγουρα. Με ενοχλεί που ο Άνσου παίζει τόσο λίγο. Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι Ισπανός διεθνής και προέρχεται από τη Μασία. Του αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτό.

Δεν ξέρω γιατί ο Τσάβι δεν χρησιμοποιεί τον Άνσου. Πρέπει να έχει τους λόγους του. Ο Άνσου δεν τον σιχαίνεται, καθώς ήταν πάντα το είδωλό του. Εγώ όμως, είμαι πολύ θυμωμένος ως πατέραςΑξίζουμε περισσότερα! Ο Άνσου είναι το Νο.10 της Μπάρτσα, έπαιζε περισσότερο όταν ήταν στην ομάδα Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν!

Ο Ματέου Αλεμάνι μου λέει ότι ο Άνσου είναι μέρος της κληρονομιάς του συλλόγου. Ως πατέρας του έχω πει ότι είναι καλύτερα για εκείνον να φύγει. Αλλά ο Άνσου μου έχει πει ότι δεν συμφωνεί μαζί μου σε αυτό. Θέλει να μείνει. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έφευγα από τη Βαρκελώνη αύριο. Είπα στον Άνσου ότι αν η κατάσταση δεν αλλάξει, θα πρέπει να φύγουμε, αλλά μου λέει ότι κάνω λάθος».

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *