Connect with us

Μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με Ζάχαβι – Το φαβορί για αντικαταστάτης του Τσάβι

Published

on

Ο Τζουάν Λαπόρτα επέστρεψε πριν μερικά χρόνια στην προεδρία της Μπαρτσελόνα και προ διετίας καλωσόρισε στον πάγκο της τον Τσάβι, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι του 2024, από τη στιγμή που ο άλλοτε θρύλος του συλλόγου έχει δηλώσει δημόσια πως θα αποχωρήσει από το πόστο του.

Η επικείμενη φυγή του έχει κάνει τους ανθρώπους των μπλαουγκράνα να “ψάχνονται” εδώ και λίγο καιρό για να βρουν τον ιδανικό για να μπει στα παπούτσια του και ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί έντονα είναι αυτό του Χάνσι Φλικ.

Όνομα που επανήλθε δυναμικά το απόγευμα της Δευτέρας (11/03) στο προσκήνιο, με την “Mundo Deportivo” να αποκαλύπτει το ραντεβού μεταξύ του Τζοάν Λαπόρτα και του Πίνι Ζάχαβι στην Βαρκελώνη, με τον διάσημο μάνατζερ να εκπροσωπεί τόσο τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι όσο και τον άλλοτε προπονητή της Μπάγερν αλλά και της εθνικής Γερμανίας.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ “στην Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να ψάχνουν την αγορά για τον νέο προπονητή της πρώτης ομάδας και αυτή η συνάντηση τροφοδοτεί τις φήμες ότι ο Φλικ θα μπορούσε να είναι αυτός που θα διαδεχτεί τον Τσάβι στον πάγκο, αν και δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το ποιος θα είναι αυτός”.

Αναμφίβολα, στα ατού του Γερμανού είναι πως δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο και είναι εφικτή λύση για τους Καταλανούς που δεν βιώνουν και την καλύτερη περίοδο στα οικονομικά τους, με την “Mundo Deportivo” να σπεύδει να σημειώσει την πρόσφατη τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή, Ντέκο, πως οι επαφές με το νέο προπονητή δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει.
Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *