Connect with us

Μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: «Έκλεισε» η πρώτη της μεταγραφή! – Ο ειδικός όρος

Ο Ινίγκο Μαρτίνεθ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει ουσιαστικά σε όλα.

Published

on

Η Μπαρτσελόνα οδεύει… ολοταχώς για το νταμπλ την φετινή σεζόν, με τον Τσάβι ωστόσο να γνωρίζει πως η ομάδα του χρειάζεται σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον.

Οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να κάνουν αρκετές κινήσεις, όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού ταλαιπωρούνται και από οικονομικά προβλήματα λόγω της κακοδιαχείρισης του Μπαρτομέου, η οποία εξακολουθεί να επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό τον σύλλογο.

Η πρώτη μεταγραφή των Καταλανών το καλοκαίρι πάντως θα είναι αυτή του Ινίγκο Μαρτίνεθ, με τον έμπειρο αμυντικό να μένει ελεύθερος από την Μπιλμπάο και να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να φορέσει την φανέλα της.

Advertisement

Ο παίκτης πάντως έχει βάλει έναν ιδιαίτερο όρο στην συμφωνία, ο οποίος προβλέπει ότι εάν οι Καταλανοί δεν μπορούν -λόγω των προβλημάτων τους- να τον δηλώσουν στη λίστα τους για τη νέα σεζόν, τότε αυτόματα θα παραχωρηθεί δανεικός σε όποια ομάδα επιθυμεί, εισπράττοντας τον ίδιο μισθό που έχει συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα»!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *