Connect with us

Μεταγραφές

Θέλει χαφ της Μπαρτσελόνα η Μπάγερν! – Η στάση των Καταλανών

Η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γκάβι, με τους «μπλαουγκράνα» πάντως να είναι αισιόδοξοι πως θα κρατήσουν τον παίκτη.

Published

on

Η υπόθεση του Γκάβι απασχολεί πολύ έντονα την Μπαρτσελόνα, αφού το πολυετές του συμβόλαιο ουσιαστικά ακυρώθηκε και οι Καταλανοί πρέπει να διαπραγματευτούν εκ νέου με τον παίκτη, ο οποίος μπορεί από το καλοκαίρι να πάει σε όποια ομάδα θέλει.

Αυτή η εξέλιξη έχει… ανοίξει φυσικά την όρεξη σε πάρα πολλές ομάδες και το «SkySports» τονίζει ότι η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει πάρα πολύ σοβαρά την περίπτωση του 19χρονου χαφ, με τον Τόμας Τούχελ να έχει «κυκλώσει» το όνομά του!

Το δημοσίευμα βέβαια τονίζει πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού οι Βαυαροί θέλουν πρώτα να δουν τι θα συμβεί με την Μπαρτσελόνα και στην συνέχεια θα προσπαθήσουν να είναι οι πρώτοι που θα επικοινωνήσουν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, για να τον πείσουν να… μετακομίσει στο Μόναχο.

Advertisement

Στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» πάντως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία και άπαντες διατηρούν μεγάλη αισιοδοξία πως ο Γκάβι θα συμφωνήσει ξανά με τον σύλλογο και θα συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να αγωνίζεται στην Βαρκελώνη.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *