Connect with us

Μεταγραφές

Μίτσιτς: Αποκάλυψη για Μπαρτσελόνα και… μήνυμα για το μέλλον!

Published

on

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποκάλυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στην ομάδα.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποτελούσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην EuroLeague και το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA. Πρώτος του σταθμός ήταν οι Θάντερ, πριν βρεθεί μέσω ανταλλαγής στους Χόρνετς για τους οποίους αγωνίζεται τώρα.

Ο Μίτσιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική Mundo Deportivo, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον του. Ερωτηθείς για το αν θα του άρεσε να παίξει στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας πως και η Αναντολού Εφές είναι στην καρδιά του, έχοντας περάσει πέντε χρόνια εκεί.

Advertisement

Παράλληλα αποκάλυψε ότι μία φορά βρέθηκε κοντά στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή λόγω συγκυριών.

Ο Μίτσιτς ανέφερε για το μέλλον του:Τι θα κάνω όταν το συμβόλαιο τελειώσει; Δεν ξέρω, είναι μακρύς ο δρόμος, έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ (σ.σ. στο NBA) την επόμενη χρονιά, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μία ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ”.

Για το αν θα ήθελε να παίξει στην Μπαρτσελόνα αν επέστρεφε στην Ευρώπη: “Αν θα ήθελα να παίξω για την Μπαρτσελόνα αν επιστρέψω στην Ευρώπη; Φυσικά, μου αρέσει η Μπάρτσα, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήμουν κοντά μία φορά αλλά δεν συνέβη λόγω συγκυριών. Αλλά η καρδιά μου είναι επίσης στην Εφές, όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό”

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *