Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανσού Φατί, η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα!

Published

on

Επειτα από σχεδόν τρεις μήνες, ο Ανσού Φατί επιστρέφει στην αποστολή της Μπαρτσελόνα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της LaLiga με τη Μαγιόρκα.

Ο Ανσού Φατί παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 20 Ιανουαρίου μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στον μηρό από τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Μπιλμπάο.

Ωστόσο, μετά από περισσότερους από τρεις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού στον μηριαίο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα» επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας του, όπως ανακοίνωσε και ο Τσάβι.  

Advertisement

«Θα πάρουμε τη λίστα της ομάδας την Κυριακή, αλλά ο Άνσου θα είναι σίγουρα μέσα σ΄ αυτήν. Έχουμε δει σπουδαία πράγματα μαζί του, νιώθει καλά και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουμε δει μεγάλη βελτίωση. Αν όλα πάνε καλά, θα παίξει μερικά λεπτά. Είναι χαρούμενος, χαμογελά και είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε όλους αυτούς τους μήνες. Είμαι χαρούμενος που τον έχω πίσω. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και θα μας βοηθήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα».