Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τσάβι: «Έχει τον σεβασμό μας η Ρεάλ! – Δεν προκρίθηκε από τύχη με την Σίτι»

Published

on

Η Μπαρτσελόνα θα παίξει το βράδυ της Κυριακής (21/04, 22:00) το τελευταίο χαρτί της αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, υποδεχόμενη την πρωτοπόρο της La Liga Ρεάλ από την οποία υπολείπεται οκτώ βαθμούς, με τον Τσάβι να γνωρίζει απολύτως τις δυσκολίες του επικείμενου Clasico.

Και αυτό γιατί η ομάδα του καλείται να κλειδώσει στο ντουλάπι τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Παρί στα προημιτελικά του Champions League, με την ήττα με 4-1 στο “Μοντζουίκ”, και να υποδεχτεί στο ίδιο γήπεδο τους μερένγκες, που από την πλευρά τους εκτοξεύτηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης πετώντας εκτός την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Σίτι.

“Είναι μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Κουβαλάμε ένα αποτέλεσμα κόντρα στην Παρί που είναι δύσκολο να χωνέχουμε αλλά θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για το Clasico.

Advertisement

Εάν θα ήθελα να αγωνιστώ κόντρα στην Παρί όπως έκανε η Ρεάλ με την Σίτι και να πηγαίναμε στα ημιτελικά; Η Ρεάλ αμύνθηκε πολύ καλά και αυτό είναι επίσης μερος του παιχνιδιού.

Δεν είναι σύμπτωση το αποτέλεσμα της Ρεάλ, λένε πως ήταν τυχερή αλλά εγώ δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στη δουλειά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι και πρόσθεσε:

“Έχει αποκλείσει δύο φορές την κορυφαία ομάδα στον κόσμο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχει το μέγιστο σεβασμό μας”.

Advertisement