Connect with us

Μεταγραφές

Οι τρεις επιθετικοί που παραμένουν σίγουρα στη Μπαρτσελόνα

Published

on

Δημοσίευμα του ARA τονίζει ότι μονάχα τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν εγγυημένη τη θέση τους στην ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Μόνο τρεις είναι οι επιθετικοί των Καταλανών που μπορούν να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στο «Καμπ Νου» ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως οι Άνσου Φάτι, Φεράν Τόρες και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα παραμείνουν στο ρόστερ ό,τι κι αν συμβεί, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Advertisement

Από την άλλη, ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, που εκπνέει τον Ιούνιο, με το μέλλον του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο. Οι Λουκ Ντε Γιόνγκ και Αντάμα Τραορέ, που έχουν αποκτηθεί ως δανεικοί, δεν φαίνεται ότι θα αποκτηθούν με κανονική μεταγραφή από τους «μπλαουγκράνα», ενώ ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έχει χάσει έδαφος στο ρόστερ και ως εκ τούτου φαίνεται πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Τέλος, περίπλοκη δείχνει η κατάσταση με τον Μέμφις Ντεπάι. Ο ίδιος θέλει να παραμείνει, όμως αν ο Ντεμπελέ δεν αποχωρήσει και παράλληλα αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, θα βρεθεί σε θέση rotation, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *