Connect with us

Μεταγραφές

Ραϊόλα στη Μπαρτσελόνα: «Αυτόν τον παίκτη μου πρέπει να πάρετε για να ‘κλείσει’ ο Χάαλαντ»

Published

on

Μανατζερικά… παιχνίδια σκοπεύει να παίξει ο Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μπαρτσελόνα.

Μερικοί από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος θέλει να παίζει στο Champions League. Γι’ αυτό το λόγο, η Μπαρτσελόνα πρέπει να εξασφαλίσει οπωσδήποτε μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος ή να κατακτήσει το Europa League.

Πάντως, εκτός αυτού, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που θα πρέπει να κοιτάξει να διευθετήσει η «Μπάρτσα» ώστε να ολοκληρώσει το deal.

Advertisement

Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORT, ο γνωστός μάνατζερ διαμήνυσε στους «μπλαουγκράνα» ότι θα πρέπει να αποκτήσουν έναν ακόμη πελάτη του – τον δεξιό μπακ του Άγιαξ, Νουσαΐρ Μαζραουί – προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες της απόκτησης της Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Μίνο Ραΐόλα προσπαθεί να κινήσει τα νήματα και να εξασφαλίσει στη… μηχανή των γκολ της Μπορούσια Ντόρτμουντ την καλύτερη δυνατή μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.

Ο 24χρονος Μαροκινός διεθνής θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί ήδη να μιλήσει με άλλες ομάδες. Οι Μίλαν και Ντόρτμουντ βρίσκονται μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι η Μπαρτσελόνα οδηγεί την… κούρσα.

Ο Ζουάν Λαπόρτα και ο Ζόρντι Κρόιφ συνομίλησαν πρόσφατα με τον Ραϊόλα στο Μονακό, με τις δύο υποθέσεις να συζητιούνται παράλληλα.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *