Connect with us

Μεταγραφές

Απόφαση της Μπαρτσελόνα για Λουκ Ντε Γιόνγκ!

Published

on

Στη Σεβίλλη θα επιστρέψει εκτός απροόπτου ο Λουκ Ντε Γιόνγκ, όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρθηκε στην ισπανική AS, η καλή φόρμα του Ντε Γιόνγκ αναμένεται να φέρει επιπλέον έσοδα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», καθώς η Σεβίλλη σκοπεύει να τον πουλήσει.

Σίγουρα, η θητεία του παίκτη στη Μπαρτσελόνα έχει αποτελέσει… ασανσέρ συναισθημάτων. Αυτό που φαινόταν να ξεκινά σαν μια αποτυχία, τελικά αποδείχθηκε masterclass κίνηση. Ο ίδιος αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες σε Γκλάντμπαχ και Νιουκάστλ στο παρελθόν, αλλά οι μετοχές του εκτινάχθηκαν όταν σκόραρε στον τελικό του Europa League το 2020 απέναντι στην Ίντερ.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Μπάρτσα» δεν έχει τοποθετήσει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Ντε Γιόνγκ, όμως έχει προβλεφθεί η λεγόμενη ρήτρα προτεραιότητας. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια, αν η Σεβίλλη επιχειρήσει να πουλήσει τον παίκτη και δώσει τα χέρια με κάποια ομάδα, τότε οι Καταλανοί διατηρούν το δικαίωμα να ματσάρουν την προσφορά και να αποκτήσουν εκείνοι τον ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τσάβι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της εν λόγω ρήτρας, αποφασίζοντας να αφήσει τον Ντε Γιόνγκ να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *