Connect with us

Μπάσκετ

Λαπροβίτολα: «Όλα είναι στα χέρια μας! – Αυτά πρέπει να κάνουμε»

Published

on

Ο Ολυμπιακός “έσπασε” την έδρα της Μπαρτσελόνα, μετά από τη μεγάλη επικράτηση στην Ισπανία, με αμφότερους Πειραιώτες και Καταλανούς να ετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μίλησε ενόψει του GAME 2 με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και τόνισε ότι οι “μπλαουγκράνα” θα πρέπει να κυκλοφορήσουν τη μπάλα περισσότερο, ενώ εξήγησε ότι η Μπαρτσελόνα χρειάζεται “ένα Παλάου που θα μπει στο παιχνίδι”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός 34χρονος γκαρντ:

Advertisement

Για το GAME 2 της σειράς: “Έχουμε χάσει το πλεονέκτημα της έδρας μας, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα είναι στα χέρια μας. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, από την αρχή να είμαστε στο αμυντικό κομμάτι όπως χθες και στην επίθεση να μοιραζόμαστε τη μπάλα περισσότερο, να είμαστε συνεπείς σε όσα κάνουμε στο παρκέ και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον”.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: Ήταν μια μέρα για να μάθουμε και να αναλύσουμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην ήττα. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά στην τελική ευθεία του αγώνα έγιναν όλα καλύτερα”.

Για το πώς θέλουν να εξελιχθεί η σειρά: “Η ομάδα πάει πολύ καλά. Θέλουμε να είναι μια μεγάλη σειρά με τον Ολυμπιακό. Να παίξουμε αύριο όπως ξέρουμε και να το απολαύσουμε με τη δύναμη του γηπέδου μας. Χρειαζόμαστε ένα Παλάου να μπαίνει στο παιχνίδι, να πιέζει και να βοηθά να κερδίζουμε. Όλοι θέλουμε το ίδιο, θέλουμε να πάμε στο Final Four και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε” .

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *