Connect with us

Μεταγραφές

Η Αλ Χιλάλ έχει βρει στην Μπαρτσελόνα τον αντι-Νεϊμάρ!

Στην Μπαρτσελόνα έχουν λοκάρει οι Σαουδάραβες τον βασικό τους μεταγραφικό στόχο, ώστε να καλύψουν το κενό του τραυματία Νεϊμάρ.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Ο Νεϊμάρ έζησε πριν από περίπου ένα μήνα μία τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, που υπέστη στο παιχνίδι της Εθνικής Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υποβλήθηκε επιτυχημένα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων, τουλάχιστον, για διάστημα ακόμα 6 μηνών. Αυτόματα, λοιπόν, η Αλ Χιλάλ καλείται να βρει τον προσεχή Ιανουάριο τον αντικαταστάτη του.

Advertisement

Πρώτη επιλογή μάλιστα των Σαουδαράβων είναι ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα! Ο Βραζιλιάνος είχε στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Saudi League Pro και το περασμένο καλοκαίρι, επιλέγοντας ωστόσο να απαντήσει τότε αρνητικά, για να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα». Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν, μετρώντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα των Καταλανών.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *