Connect with us

Μεταγραφές

Ίντερ Μαϊάμι: Ανακοινώθηκε η «βόμβα» μεγατόνων με Μέσι! (pics)

Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε πως δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα και πως πηγαίνει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε πως δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, αλλά πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, τονίζοντας πως δεν ήθελε να αφήσει την καριέρα του στα χέρια άλλων.

Παρά τις φήμες, τα λόγια και τις υποσχέσεις ο Αργεντίνος διάλεξε την σιγουριά των Αμερικάνων, εξηγώντας ακριβώς το σκεπτικό του. Παράλληλα δεν αναφέρθηκε στην Αλ Χιλάλ ενώ ούτε στο ενδιαφέρον που υπήρξε από εκείνη

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε τα δημοσιεύματα ισχύουν με την επιστροφή του στο Καμπ Νου μέσω της ομάδας, αφού φαίνεται πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά:

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου.

Advertisement

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου…»