Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Τα πλάνα και οι σκέψεις του Τσάβι ενόψει Έλτσε

Published

on

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε, με τον Τσάβι να προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Οι Καταλανοί προέρχονται από ένα σερί εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ είχαν την ευκαιρία για μερικές… ανάσες, προτού επιστρέψουν για τα καλά στην δράση.

Κόντρα στην Έλτσε η νίκη αποτελεί… αυτοσκοπό, αφού η ομάδα δίνει «μάχη» για να τερματίσει μέσα στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Advertisement

Με το πρώτο ματς απέναντι στην Γαλατασαράι να πλησιάζει ωστόσο, ο Τσάβι αναμένεται να δώσει «ανάσες» σε κάποιους παίκτες, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες του τις υποχρεώσεις.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Τερ Στέγκεν, με τον Άλμπα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο (ήταν τιμωρημένος με Μπιλμπάο) και τον Άλβες να βρίσκεται δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Πικέ και πιθανότατα ο Έρικ Γκαρσία, με τον Αραούχο να ξεκουράζεται, αφού προέρχεται κι από τραυματισμό.

Στην μεσαία γραμμή λογικά δεν θα υπάρξουν αλλαγές, με τους Μπουσκέτς, Πέδρι και Ντε Γιονγκ να παίρνουν φανέλα βασικού, ενώ στην επίθεση πιθανότατα θα δοθούν… ανάσες στον Φεράν Τόρες.

Advertisement

Έτσι, στα άκρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Αντάμα Τραορέ και Ντεμεπλέ, με τον Ομπαμεγιάνγκ να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος».