Connect with us

Μεταγραφές

Θέλει Μέσι η Μπαρτσελόνα! – Ξεκίνησαν οι επαφές

Στην Μπαρτσελόνα έχουν λόγους να ελπίζουν στην επιστροφή του Λίο Μέσι και ήδη δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση!

Published

on

Ο Λίο Μέσι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου και φυσικά την «σημαία» της Μπαρτσελόνα, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2021 για οικονομικούς λόγους, σε μια εξέλιξη που φυσικά δεν χαροποίησε καμία από τις δύο πλευρές.

Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν πάντως ολοκληρώνεται και είναι ξεκάθαρο ότι οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον φέρουν πίσω στο «σπίτι» του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο αγαπημένο του Καμπ Νου.

Η «Mundo Deportivo» λοιπόν τονίζει πως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον σύλλογο της καρδιάς του, ενώ οι διοικούντες του έχουν εξηγήσει ότι υπάρχουν τρόποι ώστε οι απολαβές του να είναι αρκετά μεγαλύτερος από το συμβόλαιο που θα υπογράψει και για το οποίο θα πρέπει να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις.

Advertisement

Παράλληλα, ο κουνιάδος του ΛαπόρταΑλεχάντρο Ετσεβερία, έχει αρχίσει τις επαφές με το περιβάλλον του παίκτη για να δρομολογήσει το come back, ενώ και στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα άπαντες βλέπουν με πολύ θετικό μάτι μια τέτοια μεταγραφή!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *