Connect with us

Μεταγραφές

Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Ναι, μιλάμε με τον Μέσι για επιστροφή!» (pic)

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον ξεκάθαρο και επίσημο τρόπο οι επαφές με τον Λίο Μέσι για επιστροφή!

Published

on

Το «Blaugrana» σας ενημέρωσε νωρίτερα πως στην Μπαρτσελόνα δεν έχουν μείνει στην… θεωρία, αλλά βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του Λίο Μέσι, έχοντας ως μεγάλο στόχο την επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα της καρδιάς του.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο λοιπόν, αφού ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ράφα Γιούστε, είπε ευθέως -και για πρώτη φορά- πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού!

«Είμαστε σε επαφές με την πλευρά του Λίο Μέσι. Ο Λίο ξέρει πόσο τον εκτιμάμε και θα ήθελα πολύ να επιστρέψει εδώ» είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Συμμετέχα και στις συζητήσεις πριν από 2 χρόνια και ακόμα θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να τον αφήσουμε να φύγει…».

Advertisement

Για το μέλλον πάντως όλα είναι ανοιχτά και ο στόχος της Μπαρτσελόνα ξεκάθαρος, με τον Γιούστε να αναφέρει: «Σίγουρα ο Μέσι αγαπά την ομάδα και την πόλη, οπότε ελπίζουμε ότι θα φτιάξουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να συνεχίσουμε την ιστορία μας εδώ».


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *