Connect with us

Μεταγραφές

Θέλει να «κλέψει» σταρ της Μπαρτσελόνα η Τσέλσι!

Η Τσέλσι φέρεται να έχει πολύ ψηλά στην λίστα της για το καλοκαίρι τον Γκάβι, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Ο Γκάβι αποτελεί πλέον έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού οι «μπλαουγκράνα» βλέπουν σε αυτόν και τους Πέδρι και Ντε Γιονγκ την κορυφαία μεσαία γραμμή για τα επόμενα χρόνια.

Το συμβόλαιό του ωστόσο ακυρώθηκε από την La Liga, κάτι που σημαίνει ότι εάν δεν αλλάξει αυτή η απόφαση, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, κάτι που τον έχει βάλει στο στόχαστρο πάρα πολλών συλλόγων.

Advertisement

Ένας εξ’ αυτών είναι και η Τσέλσι, με την «AS» να τονίζει ότι οι Λονδρέζοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές εμ τον ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να τον πείσουν να… μετακομίσει στην Αγγλία ενόψει της επόμενης χρονιάς, στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης που κάνουν τα «Λιοντάρια» στο ρόστερ τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι Καταλανοί παραμένουν απόλυτα αισιόδοξοι και θεωρούν πως ο Γκάβι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από το «σπίτι» του, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *