Connect with us

Ποδόσφαιρο

Καζούρα προς πάσα κατεύθυνση από τον Γκαρνάτσο – Το πικάρισμα σε Μπάρτσα, Πέδρι και… Μέσι! (pic)

Αίσθηση προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ο οποίος μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπαρτσελόνα, θέλησε να περάσει σε ένα παραλήρημα… καζούρας, πικάροντας τους Καταλανούς, τον Πέδρι, μέχρι και τον Λιονέλ Μέσι.

Published

on

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε μια θριαμβευτική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα νοκ-άουτ του Europa League έχοντας μεταξύ άλλων πρωταγωνιστή και τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ο οποίος θέλησε να κάνει “θόρυβο” και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός με ισπανικές ρίζες μεσοεπιθετικός έγραψε σε ένα ποστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Η μεγάλη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο”, ενώ συνόδευσε το συγκεκριμένο μήνυμα με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πέδρι, τον οποίο μιμήθηκε χθες.

Ο ίδιος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ατλέτικο, πριν κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του στους κόκκινους διαβόλους. Στον περσινό τελικό του Champions League, πανηγύρισε με story του στο Instagram την κατάκτηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Βινίσιους με το τρόπαιο, ενώ θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο όλων των εποχών, παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει μέχρι και συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής.

Advertisement