Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Σοκ με Ντε Γιονγκ και Πέδρι – Το διάστημα της απουσίας τους

Published

on

Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, που θα χάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα τους Ντε Γιονγκ και Πέδρι!

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να φύγει αλώβητη από το “Σαν Μαμές” απέναντι στην φορμαρισμένη Αθλέτικ (πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του Copa del Rey), με την ομάδα του Τσάβι να μένει στο 0-0 κόντρα στο σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε και να μένει οκτώ πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ έπειτα από 27 αγωνιστικές στην La Liga.

Πέρα ωστόσο από τους δύο βαθμούς η ομάδα της Καταλωνίας είχε και άλλες απώλειες και αυτές αφορούν το έμψυχο δυναμικό τους, με τους Φρένκι ντε Γιονγκ και Πέδρι να είναι βασικοί αλλά να τραυματίζονται και να αποχωρούν πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Advertisement
Το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξε μάλιστα ανακοίνωση από πλευράς μπλαουγκράνα, που έκαναν γνωστό πως ο Ντε Γιονγκ υπέστη διάστρεμμα στους συνδέσμους και πως ο Πέδρι χτύπησε στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο σύλλογος ανέφερε πως η αποθεραπεία τους θα κρίνει το πότε θα επιστρέψουν στην δράση, με τις πρώτες πληροφορίες από τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Ολλανδός διεθνής μέσος (που δεν είχε χάσει λεπτό μέσα στο 2024) θα τεθεί εκτός δράσης για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες και ο Ισπανός χαφ θα απουσιάσει για 5-6 εβδομάδες.


Advertisement