Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Διαβολική» πρόκριση και αποκλεισμός των «Μπλαουγκράνα» με ανατροπή! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και με 2-1 επικράτησε της Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του “Ολν Τράφορντ” παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” του Europa League.

Published

on

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1 στη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ και με συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Καμπ Νου, πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Europa League.

Δείτε στιγμιότυπα και highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα (67′ Νταλότ), Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες, Βέγκχορστ (46′ Άντονι), Σάντσο (67′ Γκαρνάτσο), Ράσφορντ (88′ ΜακΤόμινεϊ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο (82′ Αλόνσο), Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Κεσιέ, Ραφίνια (75′ Φάτι), Λεβαντόβσκι, Ρομπέρτο (70′ Τόρες)

Advertisement

Δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων που απείλησαν πρώτοι απλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα χάρη στο εύστοχο -παρά την απόκρουση του Τερ Στέγκεν– πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 18′ έπειτα από μαρκάρισμα του Μπρούνο Φερνάντες εντός περιοχής.

Οι Μπλαουγκράνα είχαν τον πρώτο λόγο και τον έλεγχο της κατοχής αλλά στην επανάληψη όλα άλλαξαν.

Στο 47′, ο Φρεντ ισοφάρισε κατόπιν πάσας του Φερνάντες με το μομέντουμ να ήταν πλέον ξεκάθαρα υπέρ των Κόκκινων Διαβόλων. Οι Μπλαουγκράνα έφτασαν πολύ κοντά στο να ανακτήσουν το προβάδισμα αλλά ο Ντε Χέα να έχει μεγάλες απαντήσεις.

Η κόκκινη αντεπίθεση ολοκληρώθηκε στο 73′ όταν μετά από αρκετές ευκαιρίες των Άγγλων, το 2-1 ήρθε με τον Άντονι με ωραίο πλασέ.

Advertisement

Η καταλανική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά έβρισκε τείχος απέναντι στην άμυνα της Γιουνάιτεντ με την καλύτερη φάση για ισοφάριση να έρχεται στις καθυστερήσεις όταν ο Λεβαντόβσκι βγήκε σε θέση βολής (υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ στο φινάλε της φάσης, όμως το ριπλέι έδειξε πως έφυγε από κανονική θέση) και νίκησε τον Ντε Χέα με το πλασέ του, για να έρθει όμως ο Βαράν ως από μηχανής Θεός και να διώξει μέσα από τη μικρή περιοχή, για να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη και πρόκριση της ομάδας του στους “16” του Europa League.

Διαθέσιμα σε λίγο…

Advertisement

Advertisement