Connect with us

Μεταγραφές

Σουάρες: Θέλει Μπαρτσελόνα… χαρίζοντας χρήματα! – Η απάντηση των «μπλαουγκράνα»

Published

on

Ο Λουίς Σουάρες θέλει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι, ακόμη κι αν χρειαστεί να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Jose Alvarez Haya του El Chiringuito TV, ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, με το συμβόλαιό του να εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Με το Μουντιάλ του Κατάρ να πλησιάζει, ο ίδιος επιθυμεί να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, προκειμένου να παραμείνει σε άριστη φυσική κατάσταση. Έτσι, είναι έτοιμος να… βάλει τέλος στην αναζήτηση της Μπαρτσελόνα για επιθετικό, αποδεχόμενος να επιστρέψει ακόμη κι αν χρειαστεί να συμφωνήσει με λιγότερα χρήματα απ’ όσα λαμβάνει τώρα στη Μαδρίτη.

Advertisement

Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί έχουν ενημερωθεί για την περίπτωσή του και τις προθέσεις του, με τους Λαπόρτα, Τσάβι και Αλεμάνι να έχουν πει στον Σουάρες να τηρήσει στάση αναμονής. Μέχρι στιγμής, στη Μπαρτσελόνα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο παίκτης, αλλά παράλληλα εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, γνωρίζοντας ότι ο Ουρουγουανός δεν είναι πια αυτός που ήταν πριν μερικά χρόνια.