Connect with us

Μεταγραφές

Συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα μια από τις «σημαίες» της!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον… μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Σέρχιο Μπουσκέτς για την επέκταση του συμβολαίου του.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Είναι ο παλιότερος στην Μπαρτσελόνα, φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έχει κατακτήσει τα πάντα με την φανέλα του συλλόγου, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους «θρύλους» της ιστορίας των Καταλανών.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό από τον Τσάβι ότι υπολογίζεται κανονικά για το μέλλον και θα έχει ρόλο στην ομάδα, με τους «μπλαουγκράνα» να επιθυμούν την ανανέωση του σμυβολαίου του.

Advertisement

Το προηγούμενο διάστημα οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφή και φαίνεται πως ο παίκτης δεν ήθελε να υπογράψει μόνο για έναν χρόνο, ενώ η Μπαρτσελόνα του προσέφερε μονοετή επέκταση. Το χάσμα πάντως έχει «γεφυρωθεί» και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα έχουμε υπογραφές!

Ο Μπουσκέτς μάλιστα ενημέρωσε κάποιους από τους συμπαίκτες του πως είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην αγαπημένη του ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό για τους Καταλανούς και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε αυτό των αποδυτηρίων.