Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανώδυνη «γκέλα» για Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 0-0 με την Χιρόνα, όμως βρίσκεται σε απόσταση 13 βαθμών από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Published

on

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Βιγιαρεάλ έδωσε στους «μπλαουγκράνα» μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν με 15 βαθμούς, εφόσον αυτοί κέρδιζαν το δικό τους παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν υποδέχθηκε την Χιρόνα, σε ένα ματς που μετατράπηκε σε… διαδήλωση υπέρ της επιστροφής του Μέσι, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!

Το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος και έτσι οι Καταλανοί έφτασαν τους 72 βαθμούς, όντας στο +13 από την δεύτερη Ρεάλ.

Advertisement


Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μπάλντε, Γκαρσία, Αραούχο, Κουντέ, Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Γκάβι, Φάτι, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Λόπεθ, Ερνάντες, Ρομέου, Τσιγκάνκοβ, Μαρτίν, Γκαρσία, Βίγια, Καστεγιάνος.



Το ματς είχε… τρελό ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Χιρόνα να απειλεί πρώτη με σουτ του Βαλερί που πέρασε άουτ στο δεύτερο λεπτό, αφού πρώτα ο Κουντέ σταμάτησε την μπαλιά στον αμαρκάριστο Καστεγιάνος. Αμέσως μετά πάντως οι Καταλανοί είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Λεβαντόφσκι και Φάτι, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Ένα καλό σουτ του Καστεγιάνος κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τερ Στέγκεν, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους βγήκαν μπροστά οι γηπεδούχοι. Το σουτ του Ραφίνια δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκατσανίγκα, ενώ στο 37′ το ίδιο συνέβη και με μια κεφαλιά του Αραούχο, με την φάση να είναι πάρα πολύ οριακή και την La Liga να μην έχει goal line technology!



Στο 55′ ο Καστεγιάνος έχασε μοναδική ευκαιρία για την Χιρόνα, πλασάροντας απελπιστικά άστοχα σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν, ενώ στα τελευταία λεπτά και τις καθυστερήσεις οι «μπλαουγκράνα» έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με Γκάβι και Λεβαντόφσκι, δίχως όμως να βρουν το γκολ της νίκης.

Advertisement



sofascore
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *