Connect with us

Ποδόσφαιρο

Λεβαντόφσκι: «Να μείνω για πολλά χρόνια ακόμα στη Μπάρτσα!»

Μιλώντας για το μέλλον του, ο Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι τόνισε πως μπορεί να μείνει στο κορυφαίο επίπεδο για μερικά χρόνια και ευελπιστεί το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα να αποδειχθεί μακρύ.

Published

on

Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα -και μακριά από την Μπάγερν μετά από 8 χρόνια- ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει δείξει την κλάση του και σε 31 συμμετοχές μετράει 25 γκολ, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στη μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία των Καταλανών.

Ο Πολωνός στράικερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με οψιόν μονοετούς ανανέωσης, ωστόσο ο ίδιος ευελπιστεί το μέλλον του στη Βαρκελώνη να κρατήσει πολύ περισσότερο.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το τι προμηνύει η εξέλιξη της καριέρας του, ο 34χρονος επιθετικός τόνισε την πεποίθησή του όχι έχει κάποια χρόνια ακόμα στο υψηλό επίπεδο αλλά και την επιθυμία του να μείνει ακόμα περισσότερα στους Μπλαουγκράνα.

Advertisement

“Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω για λίγο χρόνια σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι για ένα ή δύο, θα είναι για περισσότερα. Ελπίζω να μείνω στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια” δήλωσε συγκεκριμένα.