Connect with us

Ποδόσφαιρο

Απίστευτος Λεβαντόφσκι δεν ξεχνάει την «πρώην»: «Πάμε Μπάγερν» (pic)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επέλεξε να στηρίξει την «πρώην» ομάδα του στο παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Published

on

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και εξασφάλισε την θέση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Βαυαροί» όντας καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, βρήκαν τα γκολ, κράτησαν στο μηδέν τον Μέσι και τον Εμπαπέ, στέλνοντας σε όλους μήνυμα πως ακόμα είναι… σε καλή κατάσταση.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η διοίκηση της ομάδας δέχθηκε κριτική για τον χειρισμό της στην υπόθεση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τελικά μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα. Η απώλεια του Πολωνού ήταν τεράστια και πολλοί ήταν εκείνοι πως κανένας δε μπορεί να καλύψει το κενό του.

Ωστόσο τελικά ο Τσούπο Μότινγκ μαζί με τους Σανε-Γκνάμπρι αλλά και τον Μανέ, δημιουργούν ευκαιρίες, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και το κενό του «Λέβα» δεν υπάρχει πουθενά. Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, μπορεί να αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά… βλέπει ακόμα ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Advertisement

Συγκεκριμένα ο Λεβαντόφσκι με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως το βράδυ που πέρασε, παρακολουθούσε την «πρώην» ομάδα του, στηρίζοντας την με το σύνθημα «Πάμε ρε Μπάγερν». Η αλήθεια είναι πως δεν πέρασε και λίγα μαζί της, αφού κατέκτησε πολλούς τίτλους και το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ στην καριέρα του οπότε… είναι φυσιολογικό παρά τον όποιο χωρισμό να υπάρχουν… αισθήματα αγάπης ακόμα.