Connect with us

Μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Χρωστάει ακόμα σε 4 ομάδες – Οι παίκτες που την… πληγώνουν!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση, ωστόσο ακόμα πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε ένα τρομερό καλοκαίρι, ξόδεψε αρκετά χρήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση.

Οι «Μπλαουγκράνα» πούλησε αρκετά τμήματα του συλλόγου για να μπορέσει να υπογράψει και να κάνει εγγραφή τους παίκτες, και πούλησαν κάποιους ώστε να μειώσει το μισθολόγιό της.

Advertisement

Σύμφωνα με την «Laia Tudel», η ομάδα του Λαπόρτα ακόμα δεν έχει ξεχρεώσει κάποιες από τις μεγάλες μεταγραφές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κουτίνιο είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας το 2017, και ακόμα ο ισπανικός σύλλογος χρωστάει 14 εκατομμύρια στην Λίβερπουλ, με τον Βραζιλιάνο πλέον να βρίσκεται στην Άστον Βίλα.

Ακόμη, η Μπαρτσελόνα υπέγραψε δύο παίκτες από τον Άγιαξ μέσα σε 18 μήνες, καθώς απέκτησε τους Ντε Γιονγκ και Ντεστ. Ο Ολλανδός υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2019, και εκείνο το καλοκαίρι πήγε στην ομάδα, ενώ ο Ντεστ πήγε υπέγραψε τον Οκτώβρη του 2020, και έγινε ο πρώτος παίκτης της Εθνικής Αμερικής που παίζει στους «Μπλαουγκράνα». Η ομάδα του Τσάβι χρωστάει ακόμη 32 εκατομμύρια για τον Ντε Γιονγκ και άλλα 10 από την μεταγραφή του Ντεστ. Ο Ολλανδός είναι ακόμα στην ομάδα, ενώ ο Αμερικανός βρίσκεται ως δανεικός στην Μίλαν.

Advertisement

Επιπλέον, ο Πιάνιτς πήγε στην Μπαρτσελόνα από την Γιουβέντους, με την «Γηραιά Κυρία» να παίρνει τον Αρτούρ. Ο παίκτης αγωνίστηκε πέρσι στην Μπεσίκτας ως δανεικός, ενώ φέτος πήρε μεταγραφή στην Σάρτζα στα ΗΑΕ. Παρά την αποχώρησή του, ο σύλλογος πρέπει να πληρώσει ακόμη 36 εκατομμύρια στην ιταλική ομάδα.

Τέλος, οι «Μπλαουγκράνα» χρωστάνε 52 εκατομμύρια στην Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Φεράν Τόρες, ο οποίος φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Βέβαια, σημειώνεται πως και η Μπαρτσελόνα περιμένει 10 εκατομμύρια από την Άστον Βίλα για τον Κουτίνιο και ένα ποσό από την Γουλβς για τον δανεισμό του Τρινκάο.

Advertisement