Connect with us

Μεταγραφές

«Παίζει» η πώληση του Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Published

on

Τις εμφανίσεις του Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μόνο καλές δε θα τις έλεγε κάποιος, με τον Αργεντινό να περνάει ίσως το πιο «άγονο» φεγγάρι της καριέρα του.

Ο Λιονέλ Μέσι διανύει ένα καταστροφικό ξεκίνημα στη γαλλική πρωτεύουσα και τη Ligue 1, σκοράροντας μόνο δύο τέρματα ως τώρα γεγονός που έχει δυσαρεστήσει τη παριζιάνικη διοίκηση. Μάλιστα μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τον αποκλεισμό από το Champions League στη Μαδρίτη και τις αποδοκιμασίες από τους οργανωμένους της Παρί, το σενάριο αποχώρησής του μοιάζει να είναι πιο έντονο.

Στον ποδοσφαιρικό κόσμο, πάντως, έχουν δημιουργηθεί ήδη φήμες πιθανής επιστροφής του στους «μπλαουγκράνα» την επόμενη σεζόν μετά τα λεγόμενα του πως θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Advertisement

Βέβαια ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα , σε συνέντευξή του στο RAC1, διέψευσε την πιθανή επιστροφή του Μέσι στη Βαρκελώνη. Η ΠΣΖ πλέον έχει ως βασικό στόχο την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ, κάνοντας μια δυνατή ομάδα με βασικό πυλώνα τον ίδιο, θεωρώντας πως η πώληση του Μέσι και του Νειμάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του πρότζεκτ, καθώς οι μισθολογικές απολαβές των δύο είναι τεράστιες και πρέπει να «απελευθερωθεί» ο προϋπολογισμός για χάρη του Γάλλου σούπερ σταρ.

Επομένως, μετά από αυτά τα δεδομένα και με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται στην «πόρτα της εξόδου» από το Παρίσι, αχνοφαίνεται στον ορίζοντα… ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και το MLS!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *