Connect with us

Μεταγραφές

Φεράν Τόρες: Η Ρεάλ προσπάθησε 4 φορές να τον αποκτήσει!

Published

on

Προτού καταλήξει τελικά στην Μπαρτσελόνα, ο Φεράν Τόρες φαίνεται πως είχε δεχτεί… 4 κρούσεις από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ισπανός επιθετικός εντάχθηκε μέσα στον Ιανουάριο στο σύνολο του Τσάβι και ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της «μπλαουγκράνα» αρμάδας που πηγαίνει… τραίνο σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η «Sport» λοιπόν αναφέρει πως αρκετά πριν καταλήξει στην Μπαρτσελόνα, ο Φεράν Τόρες βρισκόταν για πάρα πολλά χρόνια στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε κάνει μάλιστα 4 φορές προσπάθεια για να τον αποκτήσει!

Advertisement

Η πρώτη έγινε από όταν ο παίκτης ήταν ακόμα 10 ετών, όμως η οικογένειά του θεωρούσε πως αυτό θα ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα σε τέτοια ηλικία, με αποτέλεσμα να μην ενταχθεί στα τμήματα υποδομής των Μαδριλένων.

Στα 14 του, η Ρεάλ τον προσέγγισε και του πρότεινε την μετατροπή του σε δεξιό μπακ, κάτι που ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στον ποδοσφαιριστή. Μια τρίτη απόπειρα ήρθε όταν ο παίκτης άνηκε στην Βαλένθια και είχε ρήτρα 8 εκ. ευρώ, τα οποία ωστόσο η Ρεάλ ήταν διστακτική να δαπανήσει.

Τελευταία προσπάθεια ήταν αυτή του 2020, όταν ήθελε να πάρει τον παίκτη ως ελεύθερο, όμως η Μάντσεστερ Σίτι πρόλαβε και τον αγόρασε από την Βαλένθια, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια μετά να φορέσει τελικά την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *