Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τρινκάο: «Θέλω να γίνω ηγέτης της Μπαρσελόνα! – Αυτό είναι το κοινό Μέσι και Ρονάλντο»

Published

on

Ο Τρινκάο μίλησε για την συνύπαρξή του με τους Μέσι και Ρονάλντο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αποτελέσει μελλοντικά τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «skysports»:

Για την συνύπαρξή του με Μέσι και Ρονάλντο: «Πολλή δουλειά και πολλή ποιότητα! Είναι πραγματικά ωραίο να τους βλέπεις να παίζουν και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σκληρά δουλεύουν. Αυτό είναι το βασικότερο που έμαθα από αυτούς».

Advertisement

Για τον Μέσι: «Πάντα μου έδινε συμβουλές για την θέση μου. Να περιμένω για την μπάλα, να πρεσάρω και όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνω για να του πασάρω την μπάλα. Τα μικρά πράγματα που μαθαίνεις στο ποδόσφαιρο. Ξέρει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα και θα τον ακούω πάντα και θα προσπαθώ να κάνω τα πράγματα που του είπα».

Για την σύγκριση Μέσι – Ρονάλντο: «Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κοινό που έχουν είναι ότι θέλουν να κερδίζουν, τα πάντα και κάθε φορά».

Για το εάν εξακολουθεί να είναι όνειρό του να γίνει ηγέτης της Μπαρτσελόνα: «Φυσικά! Αυτό που ονειρεύονται όλοι οι παίκτες είναι να τα κερδίσουν όλα και να είναι όσο καλύτεροι γίνεται. Αυτό θέλω κι εγώ».

Advertisement

Για το αν η Γουλβς θα καλύψει την οψιόν το καλοκαίρι: «Επικεντρώνομαι μόνο στα πράγματα που μπορώ να ελέγξω, που είναι το παρόν και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μόνο αυτό σκέφτομαι τώρα».