Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Με απουσίες -και- κόντρα στην Οσασούνα

Published

on

Η Μπαρτσελόνα στρέφει πλέον την προσοχή της στο προσεχές παιχνίδι με την Οσασούνα, εκεί όπου ο Τσάβι θα πρέπει να διαχειριστεί τέσσερις απουσίες.

Οι «μπλαουγκράνα» αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) με την Γαλατασαράι για το Europa League, όμως στην La Liga «τρέχουν» ένα εξαιρετικό σερί και απέναντι στην Οσασούνα θέλουν φυσικά να το διευρύνουν.

Ο Τσάβι πάντως θα πρέπει για άλλη μια φορά να διαχειριστεί μια σειρά από απουσίες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι μακροχρόνιες και τον έχουν αναγκάσει να περιορίσει το ροτέισον.

Advertisement

Εκτός λοιπόν θα βρίσκεται ο τραυματίας Άνσου Φάτι, ο οποίος μάλιστα είναι ακόμα αβέβαιο το πότε θα επιστρέψει στην δράση. Ο Τσάβι δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Σέρτζι Ρομπέρτο, που επίσης κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα είναι διαθέσιμος.

Μόνιμα τραυματίας είναι και ο Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Τέλος, ο Νίκο Γκονζάλες συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Έλτσε και έτσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην Οσασούνα.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *