Connect with us

Μεταγραφές

Σενάριο για Μπαρτσελόνα και Μπρούνο Φερνάντες!

Published

on

Μέσο του εξωτερικού κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μπρούνο Φερνάντες, σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση!

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποτελεί ίσως τον κορυφαίο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από όταν πήγε στον αγγλικό σύλλογο και έναν από τους κορυφαίους χαφ της Ευρώπης.

Μπορεί λοιπόν να δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025, όμως ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του υπάρχουν και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια πώληση, ειδικά εάν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν τερματίσουν φέτος στην πρώτη τετράδα της Premier League και δεν μπορούν να τον δελεάσουν.

Advertisement

Το «Fichajes» υποστηρίζει πως ήδη οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, με την τελευταία να έχει βέβαια το πιο δύσκολο έργο, αφού είναι… μάλλον αδύνατο να πουλήσει η Γιουνάιτεντ ένα αστέρι της στην συμπολίτισσά της.

Σίγουρα πάντως το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τωρινή του ομάδα είναι πάρα πολύ μακρινό, με τους Καταλανούς να έχουν… στραμμένο στο Μάντσεστερ τα μάτια τους και να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *