Connect with us

Μεταγραφές

«Εάν δεν πάρει Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα, θα κορυφωθούν τα σενάρια για Μέσι!» (pic)

Published

on

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, εφόσον ο Χάαλαντ δεν πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, τότε θα κορυφωθούν τα σενάρια για την επιστροφή του Λίο Μέσι.

Παρ’ ότι είναι ακόμα Μάρτιος και η σεζόν έχει δρόμο μέχρι το φινάλε, ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα κινείται σε… ρυθμούς Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός αποτελεί δεδομένα τον Νο.1 στόχο των Καταλανών για το καλοκαίρι, με τον Λαπόρτα να είναι διατεθειμένος να «στρώσει» εκατομμύρια μπροστά του και τον Τσάβι να ταξιδεύει στην Γερμανία για να μιλήσει μαζί του.

Advertisement

Η περίπτωσή του βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού σχεδόν κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει στα… ραντάρ τον Χάαλαντ. Στην περίπτωση λοιπόν που οι «μπλαουγκράνα» δεν τον αποκτήσουν, τότε ο Σίκε Ροντρίγκες αναμένει να κορυφωθούν τα σενάρια για επιστροφή του Μέσι!

«Σύντομα θα εμφανιστούν ειδήσεις για την επιστροφή του Μέσι το καλοκαίρι, ειδικά εάν δεν έρθει ο Χάαλαντ» ανέφερε χαρακτηριστικά και μένει να φανεί εάν θα επαληθευτεί, εφόσον βέβαια η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να αποκτήσει τελικά τον Χάαλαντ.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *