Connect with us

Μεταγραφές

«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Published

on

Ο Πορτογάλος σταρ φέρεται να μην νιώθει άνετα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέρεται ήδη να έχει επικοινωνήσει με τον Τσάβι μέσω του Πικέ, ενώ ο μάνατζέρ του συζητάει με τον Λαπόρτα!

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο Ρονάλντο θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει ο Ζόρζε Μέντες με τον πρόεδρο της «Μπάρτσα» και με τον Ματέου Αλεμάνι, προκειμένου να μετακομίσει στη Βαρκελώνη ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι χαρούμενος στη δεύτερη θητεία του στο Μάντσεστερ και κάπως έτσι υπήρξε η επικοινωνία με τον Πικέ, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στους «κόκκινους διαβόλους», για να ψάξει την προοπτική της μετακόμισης στην Μπαρτσελόνα.

Advertisement

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο Europa League το νέο έτος, παρότι η Γιουνάιτεντ πέρασε στο Champions League και για εκείνον αποτελούσε δέλεαρ η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς είναι ένα ψέμα από την εφημερίδα, καθώς σήμερα είναι η ισπανική Πρωταπριλιά. Πρόκειται για το βιβλικό περιστατικό της Σφαγής των Νηπίων, το οποίο στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική γιορτάζουν στις 28 Δεκεμβρίου, μέρα στην οποία συνηθίζουν να λένε ψέματα.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *