Connect with us

Μπάσκετ

«Βόμβα»: Ζητά αφαίρεση των τίτλων της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αφαιρεθούν οι τίτλοι που κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2014-15, λόγω του πλαστού διαβατηρίου του Μάρκους Σλότερ.

Published

on

Πλαστό διαβατήριο κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε ο Μάρκους Σλότερ προκειμένου να αγωνιστεί ως κοινοτικός με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2014/15 στο πλαίσιο της συμφωνίας Κοτονού, που επιτρέπει σε μη ευρωπαίους αθλητές να μην καταλαμβάνουν θέση ξένου στα ρόστερ των ομάδων τους.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson έλαβε διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του ισπανικού κυπέλλου. Τόσο ο Σλότερ, όσο και ο Πάνκο παραδέχθηκαν ότι πλήρωσαν 35.000 ευρώ ο καθένας στον Ρίτσαρντ Νγκέμα, έναν ακόμα πρώην παίκτη των Μαδριλένων, ο οποίος έκανε τις επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης ζήτησε 16 μήνες φυλάκιση για πλαστογράφηση εγγράφων, με την Ρέαλ Μαδρίτης να μην αναφέρεται ως κατηγορούμενη για το ατόπημα του – τότε – αθλητή της.

Advertisement

“Θα ζητήσουμε να αφαιρεθούν οι τίτλοι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη σεζόν 2014/15”, δήλωσε η πλευρά της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που κριθεί ένοχη η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *