Connect with us

Μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Πωλητήριο 55 εκ. ευρώ σε παίκτη για… χάρη του Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να πουλήσει έναν από τους εξτρέμ της στην Άρσεναλ, με την ελπίδα να χρηματοδοτήσει την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Νωρίτερα αυτό το μήνα ήρθε στη δημοσιότητα ότι η Μπαρτσελόνα επιταχύνει τις προσπάθειές της για την επαναφορά του Μέσι το καλοκαίρι αυτό.

Αναφέρεται ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη La Liga για τη δημιουργία περισσότερης ευελιξίας στους κανονισμούς του Financial Fair Play. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος έχει κατηγορηθεί από τη λίγκα για παράβαση του ορίου του FFP με τρεις ποδοσφαιριστές κατά τη σεζόν 2021-22.

Advertisement

Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενθουσιάζεται από την έλλειψη προόδου στις συζητήσεις για το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα επιδιώξει να φέρει πίσω τον επτά φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

Ωστόσο, σχεδόν σίγουρα θα πρέπει να προχωρήσουν σε πώληση παικτών για να πετύχουν την επιστροφή του Αργεντινού.

Ο παίκτης που έχει υποδειχθεί ως πιθανός προς πώληση είναι ο Ραφίνια.

Advertisement

Ο Ραφίνια στην Άρσεναλ;

Σύμφωνα με την ισπανική AS, Άρσεναλ, Τότεναμ και Νιουκάστλ έχουν διατηρήσει το ενδιαφέρον τους για τον Ραφίνια ενόψει του καλοκαιρινού παραθύρου μεταγραφών.

Πράγματι, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ανοιχτή στην πώληση του 26χρονου εάν λάβει σημαντική αποζημίωση για τον παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Ραφίνια από τη Λιντς Γιουνάιτεντ με ένα ποσό ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι και παρά την αρχική του δυσκολία στο Καμπ Νου, έχει κάνει εντύπωση στους Καταλανούς πρόσφατα.

Advertisement

Τέλος, ο διεθνής Βραζιλιάνος έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει κάνει 10 ασίστ σε 42 συμμετοχές μέχρι στιγμής αυτής της σεζόν.