Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τσάβι: «Είχαμε και χειρότερες βραδιές! – Άδικο το τελικό αποτέλεσμα»

Ο Τσάβι τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη απ’ όσο δείχνει το 0-4 της Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως έχει περάσει και χειρότερες στιγμές στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Published

on

SportJournal.gr: Το νέο site, αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό και το διεθνές ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μια δύσκολη βραδιά για να τη χωνέψουμε και μας πονάει όλους μας ως culés. Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα. Έχουμε τη LaLiga και πρέπει να συνεχίσουμε, ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Αγωνιστήκαμε πολύ καλύτερα από ό,τι λέει το αποτέλεσμα.

Advertisement

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά σε μια αντεπίθεση η Ρεάλ έκανε το 0-1, αλλά το 0-2 ήταν αυτό που μας σκότωσε. Είναι κρίμα, πρέπει να κάνεις αυτοκριτική και ήταν ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε καλύτερα. Η ομάδα τα έδωσε όλα. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν εκμεταλλευτείς τις στιγμές σου….

Οι οπαδοί ήταν θεαματικοί ακόμα και με το δυσμενές σκορ. Έχει άσχημη γεύση, αλλά δεν μας έχει ρίξει. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα κακό δεύτερο. Αύριο θα σηκωθούμε για να κερδίσουμε τη Χιρόνα και τη La Liga. Πέρυσι, κερδίσαμε 0-4 και δεν κερδίσαμε τίποτα. Φέτος μπορούμε να κερδίσουμε τη La Liga. Δεν είναι η χειρότερη νύχτα μου. Η ομάδα είχε μια ταυτότητα. Είχα και χειρότερες βραδιές».