Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Πικέ: «Όλο αυτό το σκ@το! – Αν δεν συμφωνούν, δεν με νοιάζει»

Ο Ζεράρ Πικέ ξέσπασε κατά των social media, ενώ μίλησε για τους Γκουαρντιόλα και Πικέ, αλλά και τα σχόλια που λαμβάνει από θαυμαστές της Σακίρα.

Published

on

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο κανάλι του:

Για την σχέση του με τον Γκουαρντιόλα: «Είχα πολύ καλή σχέση με τον Γκουαρντιόλα! Ήξερε ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και ήξερα ότι με υπολογίζει. Οπότε έπαιζα στα όριά μου, πήγαινα έξω σε πάρτι και ήξερα ότι μπορεί να με τιμωρήσει, αλλά είχα τα όριά μου».

Για τον Πουγιόλ: «Δεν είχε ποτέ ξαναβγεί έξω για πάρτι. Τον προσκάλεσα για να βγούμε μαζί, ήρθε μερικές φορές, αλλά μετά από μια φήμη που εμφανίστηκε στα media ότι ο Πουγιόλ βγαίνει πολύ, εκείνος δεν ξαναβγήκε και θύμωσε μαζί μου».

Advertisement

Για τα media και τον κόσμο στην Βαρκελώνη: «Τα media και ο κόσμος στην Βαρκελώνη είναι τοξικά. Δεν μπορείς να πας έξω για ένα δείπνο, γιατί εάν την επόμενη μέρα χάσεις έναν αγώνα θα λένε ότι είναι εξαιτίας της εξόδου σου».

Για τα όσα του λένε οι θαυμαστές της Σακίρα: «Δεν ξέρετε την κριτική που έχω δεχτεί από τους θαυμαστές της… Είναι τεράστια. Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν τους ξέρω στην πραγματική ζωή μου, δεν έχουν ζωή και ξέρουν μόνο να κατακρίνουν, είναι σαν ρομπότ. Γιατί να τους δώσω σημασία; Το ότι δεν με ενοχλεί η κριτική που έχω δεχτεί από θαυμαστές της πρώην συντρόφου μου, είναι πολύ υγιές. Αν ασχοληθώ με αυτά, είμαι νεκρός. Πολλές φορές στην καριέρα μου σκέφτηκα ότι αν με κατακρίνουν, και τους δίνω σημασία, είναι μήνυμα ότι κέρδισαν.

Ο φθόνος βασιλεύει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μπορείτε να ελέγξετε αυτό που κάνετε εσείς. Πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου. Σταματήστε να ενοχλείτε, αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν. Γιατί πρέπει να ασκείς κριτική; Πάντα πρέπει να λες γνώμη. Είναι η ζωή μου και η ζωή σου».

Advertisement

Για τα social media: «Είμαστε γεννημένοι για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δεν συμφωνούν, δεν με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να σου βρουν ελαττώματα. Εάν είστε επιτυχημένοι, είναι επειδή έχετε πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου Αυτές οι νέες γενιές, η πίεση που δέχονται, λόγω της εμφάνισής τους, του τρόπου με τον οποίο τις βλέπει ο κόσμος, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης… Όλο αυτό το σκ@τό. Βαδίζουμε σε ένα τρελό μονοπάτι στην κοινωνία. Πιέζουμε τους ανθρώπους… Παιδιά που περνούν άσχημα εξαιτίας αυτού. Αφήστε τους να ζήσουν.

Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που αναζητούν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Μα σε τι κόσμο ζούμε; Με τα φίλτρα στο Instagram, “πρέπει να φαίνομαι καλύτερα”… Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν».