Connect with us

Ποδόσφαιρο

Περνά στην αντεπίθεση ο Πικέ: «Η Μπαρτσελόνα ποτέ δεν χρειάστηκε διαιτητική βοήθεια»

Ο Ζεράρ Πικέ δηλώνει εξοργισμένος με τις κατηγορίες κατά της Μπαρτσελόνα ενώ περνά στην αντεπίθεση λέγοντας πως η ομάδα του ποτέ δεν εξαρτήθηκε από κανέναν.

Published

on

Η Μπαρτσελόνα διανύει σίγουρα μία περίεργη εποχή. Μπορεί αγωνιστικά να πετάει και να βρίσκεται μέσα σε όλους τους εγχώριους στόχους όμως το σκάνδαλο Νεγκρέιρα έχει δημιουργήσει τεράστιους τριγμούς στον οργανισμό.

Οι επίσημες κατηγορίες της εισαγγελίας της Βαρκελώνης, δημιούργησαν έναν κλοιό γύρω από την ομάδα που πλέον θα δώσει μάχη στα δικαστήρια για να μην αμαυρωθεί η ιστορία της αφού μιλάμε για πολλούς διαιτητές, πολλούς ισχυρισμούς εναντίον της και ακόμα περισσότερα δημοσιεύματα που την «βάζουν στον τοίχο».

Ο Ζεράρ Πικέ πάντως δεν πτοείται. Σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα και πως ποτέ η ομάδα του δεν ευνοήθηκε από την διαιτησία. Μάλιστα υπογράμμισε πως για ακριβώς αυτό τον λόγο είναι «ανώτερη» και πως η χρυσή εποχή της δεν μπορεί να χαλάσει στην μνήμη του κοινού.

Advertisement

«Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να αμαυρώσουν την ιστορία, μιλάμε για μια χρυσή εποχή. Ήμασταν πολύ ανώτεροι τότε, όχι μόνο επειδή πήραμε τίτλους, αλλά και με τον τρόπο που τους πήραμε. Δεν εξαρτιόμασταν από κανέναν διαιτητή» ανέφερε.