Connect with us

Μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Απρόσμενο κέρδος από παίκτη… που δεν υπολογίζεται!

Με την πώληση του Κλεμάν Λενγκλέ η Μπαρτσελόνα μπορεί να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό το οποίο δεν υπολόγιζε!

Published

on

Η Μπαρτσελόνα οδεύει μεν ολοταχώς για την κατάκτηση του νταμπλ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, που καλείται να ξεπεράσει ενόψει της επόμενης σεζόν!

Λόγω του FFP, οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να εξοικονομήσουν 200 εκ. ευρώ για να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι και έτσι ο Λαπόρτα και ο Τσάβι πρέπει να βρουν τρόπο να το πετύχουν, χωρίς να αποδυναμώσουν το ρόστερ.

Μια πώληση λοιπόν που δεν υπολόγιζε κανείς και μπορεί να δώσει σημαντικά κέρδη στην ομάδα είναι αυτή του Κλεμάν Λενγκλέ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Τότεναμ και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, έχοντας πείσει τους Άγγλους να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Advertisement

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές και φαίνεται ότι μπορεί η Μπαρτσελόνα να τον πουλήσει για ένα ποσό της τάξεως των 14 εκ. ευρώ, γλιτώνοντας παράλληλα και το υψηλό του συμβόλαιο και παίρνοντας μια μεγάλη «ανάσα».

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *