Connect with us

Μεταγραφές

“Βόμβα” από τον πρόεδρο της La Liga: «Δεν θα επιτρέψουμε ούτε στο μέλλον μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα!»

Ο Χαβιέρ Τέμπας υποστήριξε πως η ισπανική λίγκα θα συνεχίσει να μην επιτρέπει μεταγραφές στη Μπαρτσελόνα ούτε για το ερχόμενο καλοκαίρι ένεκα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει αφήσει στη μέση.

Published

on

Μιλώντας σε συνέδριο των Financial Times στο Λονδίνο, ο Χαβιέρ Τέμπας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η Μπαρτσελόνα αλλά και τους περιορισμούς στους οποίους έχει τεθεί ένεκα των εν λόγω χρεών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της La Liga επισήμανε πως όπως την τωρινή χειμερινή περίοδο, έτσι και στην αντίστοιχη καλοκαιρινή, δε θα επιτραπεί καμία μεταγραφή από πλευράς Μπλαουγκράνα μέχρι την διευθέτηση αρκετών υποχρεώσεων που οφείλουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Advertisement

“Θα το πω και ο πρόεδρος Λαπόρτα θα μου τηλεφωνήσει εξαγριωμένος. Αλλά έτσι είναι. Θα είναι πρακτικά αδύνατο για την Μπαρτσελόνα να εγγράψει παίκτες το καλοκαίρι. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Αν όχι, ο σύλλογος θα έχει πρόβλημα”.

Ο Τέμπας κατέληξε πως “δεν αφήσαμε την Μπαρτσελόνα να πάρει παίκτες το χειμώνα και ούτε το προσεχές καλοκαίρι δεν θα μπορούν να υπογράψουν παίκτες”.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *