Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ονειρεύεται μια… αμερικανική Μπαρτσελόνα ο Μπέκαμ!

Published

on

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αποτελεί ιδιοκτήτης της Ιντέρ Μαϊάμι (ομάδα με έτος ίδρυσης το 2018) έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός… μεγαθήριου που θα κυριαρχεί στο MLS.

Ο πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας έχει φέρει κάποια μεγάλα ονόματα στο Μαϊάμι, όπως αυτό του Γκονζάλο Ιγκουαίν, όμως βλέποντας να μην αποδίδουν σκέφτεται να βάλει σε εφαρμογή το πρότζεκτ «Μπαρτσελόνα 2015»…

Στόχος του είναι να φέρει στις ΗΠΑ τον Λιονέλ Μέσι, καθώς όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει, πίσω στο 2015 και όντας ακόμη παίκτης των «μπλαουγκράνα», θα ήθελε να πάρει μια… γεύση από τη ζωή της Αμερικής και του Πρωταθλήματός της.

Advertisement

Το συμβόλαιο του Μέσι λήγει την τελευταία με του Ιουνίου 2023 και μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι με τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της Παρί προς το πρόσωπό του, δεν είναι απίθανο να τολμήσει το υπερανταλντικό ταξίδι.

Ο Μπέκαμ μπορεί να κινηθεί νωρίτερα για τον Λουίς Σουάρες ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος το καλοκαίρι. Ο ιδιοκτήτης της Ιντέρ Μαϊάμι πρόκειται να ξεκινήσει το πρότζεκτ αυτό από το 2023 και μετά, όταν και λήγει το συμβόλαιο του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Σέρτζιο Μπουσκέτς.

Ένα χρόνο αργότερα μένει ελεύθερος και ο Τζόρντι Άλμπα επομένως ο Μπέκαμ θεωρεί πως θα μπορέσει πιο εύκολα να τους φέρει «πακέτο» στο Μαϊάμι.

Advertisement

Τέλος, θεωρεί πως με την άφιξη του Άλμπα μπορεί εύκολα να πειστεί και ο Ζεράρ Πικέ, ολοκληρώνοντας έτσι το τεράστιο πρότζεκτ γιγάντωσης του νεοϊδρυθέντος συλλόγου του Μαϊάμι.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *