Connect with us

Μεταγραφές

Ο Αραούχο και το χρυσάφι των «κόκκινων διαβόλων»

Published

on

Ο Ρόναλντ Αραούχο αποτελεί σημαντικό λιθαράκι στην φετινή αναγέννηση της Μπαρτσελόνα και απόρροια αυτού είναι να τον γλυκοκοιτάζουν διάφοροι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης.

Ο Ουρουγουανός στόπερ κατάφερε να τιθασεύσει σε σημαντικό βαθμό τα αμυντικά προβλήματα που είχαν οι Καταλανοί τις προηγούμενες σεζόν έχοντας πετύχει και τέσσερα, μέγιστης σημασίας για την ομάδα του τέρματα.

Βλέποντας αυτές τις επιδώσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχοντας υπερβολικά προβλήματα στα μετ’όπισθέν της, είναι διατεθειμένη να διπλασιάσει τον μισθό που λαμβάνει από τους «μπλαουγκράνα» με σκοπό να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Μάντσεστερ

Advertisement

Ο Ρόναλντ Αραούχο έχει συμβόλαιο με τη  Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ενώ η τελευταία δυσκολεύεται να έρθει σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του. 

Από τη μια ο καταλανικός σύλλογος έχει παραθέσει μια, όπως φαίνεται, τελευταία προσφορά ύψους  3,3 εκατομμυρίων λιρών ετησίως. Από την άλλη ο Ουρουγουανός, αν και πιστεύεται πως θα παραμείνει στην Βαρκελώνη, δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει υπό αυτούς τους όρους.

Να σημειωθεί ότι εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το «ABC», η Τσέλσι και η Λίβερπουλ καλοβλέπουν την περίπτωση του 23χρονου Λατίνου αμυντικού

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *