Connect with us

Μπάσκετ

«Υπόκλιση» Euroleague σε Καλάθη: Αποθέωση από Γιασικεβίτσιους και Μίροτιτς! (vid)

Published

on

Η Euroleague έκανε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Νικ Καλάθη, στο οποίο μίλησαν και οι Γκιστ – Γιασικεβίτσιους – Μίροτιτς, ενώ υπήρξαν αναφορές για Διαμαντίδη – Σπανούλη αλλά και δηλώσεις του Πιτίνο!

Ο ομογενής γκαρντ ανέφερε στην αρχή πως: «Στα 20 μου, δεν περίμενα να φτάσω εδώ. Ήρθα φοβισμένος, χωρίς να ξέρω τι με περιμένει. Δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί η καριέρα μου, νιώθω ευλογημένος.

Είχα πάντα ιδιαίτερη σύνδεση με τον Γκιστ, τον Μίροτιτς, τον Φελντέιν, τον ΝτεΣον Τόμας. Ένιωθα καλά με αυτούς στο παρκέ».

Advertisement

Ο Γκιστ πρόσθεσε πως: «Είναι από τους γκαρντ που δεν φοβάται τα λάθη. Κάνει τα πάντα, όταν πρόκειται για ασίστ. Αν βλέπει ότι υπάρχει ένα “παράθυρο” για να σκοράρει η ομάδα, θα το επιχειρήσει. Για μένα, το να υπάρχει ένας παίκτης τέτοιου τύπου, ήταν ωραίο. Μπορούσε να πετάξει την μπάλα, ήξερε ότι θα ήμουν εκεί για να την πιάσω».

Ο Καλάθης τόνισε: «Είμαστε αδέλφια πολλά χρόνια, είναι ο παίκτης με τον οποίον συνδέθηκα όσο κανείς άλλος στην Ευρώπη. Μπορούσα να πετάξω την μπάλα οπουδήποτε κι εκείνος θα την έπιανε. Έχουμε πολλές ωραίες αναμνήσεις, θα είναι για πάντα αδελφός μου».

Ο Γιασικεβίτσιους επεσήμανε πως: «Είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ-γκαρντ, είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιον παίκτη στην ομάδα. Είναι χαρά για τους συμπαίκτες του να υπάρχει στην ομάδα!», με τον Μίροτιτς να προσθέτει: «Είναι εύκολα μέσα στους 2-3 κορυφαίους πόιντ-γκαρντ στην ιστορία της Euroleague».

Advertisement

Παράλληλα, ο Καλάθης μίλησε για την συνύπαρξή του και τα όσα έμαθε από τους ΓιασικεβίτσιουςΔιαμαντίδη και Σπανούλη.

«Είχα εξαιρετική σχέση με τον Σάρας από τότε που παίζαμε μαζί. Έχω παίξει και με τον Διαμαντίδη και τον Σπανούλη, έμαθα πολλά κυρίως στον πικ εν ρολ. Ο προπονητής βλέπει τα πάντα, όπως κι εγώ, κι αυτό βοηθάει πολύ την ομάδα».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως την εισαγωγή του βίντεο έκανε ο Ρικ Πιτίνο, που είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Έχω βρεθεί αντίπαλος του Μάτζικ Τζόνσον ως προπονητής, του Λάρι Μπερντ, ξέρω τον Αϊζάια Τόμας και αρκετούς ακόμα “θεούς”. Ο Νικ Καλάθης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει στην ζωή μου».

Advertisement

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *