Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πέδρι: «Έρχονται για να παίξουν πίσω – Μη με συγκρίνετε με τον Ινιέστα»

Published

on

Πιο δυνατή θέλει να δει τη Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια στην έδρα της ο Πέδρι, μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ που παραχώρησε η ομάδα στη Γαλατάσαραϊ στο «Καμπ Νου».

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Η «Μπάρτσα» κυριάρχησε στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να νικήσει τον Ινάκι Πένα και ο Πέδρι τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να παίζουν καλύτερα στην έδρα τους.

Advertisement

«Πνευματικά, το 0-0 δεν είναι αυτό που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη και να σκοράρουμε πολλά γκολ, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Δεν είχαμε ρυθμό με τη μπάλα στα πόδια. Όταν μετακινούμασταν από τη μια πλευρά στην άλλη, προέκυψαν κενά. Δεν πρεσάραμε καλά.

Οι ομάδες έρχονται εδώ για να παίξουν πίσω και να κλειστούν. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην έδρα μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε εδώ και στην Ευρώπη.

Ξέραμε ότι η Γαλατάσαραϊ είναι μια ομάδα που μπορεί να πρεσάρει καλά κι ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι», εξήγησε ο Ισπανός παίκτης.

Advertisement

Τέλος, για τις συγκρίσεις που κάνουν ορισμένοι μεταξύ του ίδιου και του Ινιέστα, είπε: «Προσπαθώ να αποφεύγω τις συγκρίσεις. Έχω να βελτιώσω πολλά στο παιχνίδι μου και να μάθω από τους καλύτερους, όπως για παράδειγμα από τον Μπουσκέτς, που είναι ένας σταρ».