Connect with us

Μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Οι 3 εναλλακτικές για την επίθεση, μετά τον Νο.1 στόχο Χάαλαντ!

Published

on

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρονται στις εναλλακτικές επιλογές της Μπαρτσελόνα για την επιθετική της γραμμή, εφόσον δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Είναι γνωστό σε όλους πως η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να κάνει… all in για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι, όμως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Φυσικά οι «μπλαουγκράνα» θα το παλέψουν μέχρι τέλους με όλες τους τις δυνάμεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν καταρτίσει και το «Plan B», το οποίο περιλαμβάνει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος εφόσον δεν καταστεί δυνατή η αγορά του Νορβηγού.

Advertisement

Στα υπόψιν των Καταλανών λοιπόν υπάρχει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος άλλωστε είχε συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα και πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, όμως τα οικονομικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν δεν επέτρεψαν την μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεδομένα έχουν τα μάτια τους στραμμένα και στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του ’23. Εάν όμως δεν προτίθεται να ανανεώσει με τους Βαυαρούς, είναι πιθανό να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος.

Τέλος, ένας παίκτης που βρίσκεται στην λίστα φαίνεται πως είναι και ο Αντεγέμι, ο οποίος αποτελεί την πιο προσιτή -οικονομικά- επιλογή, κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *