Connect with us

Μεταγραφές

Θέλει παίκτη της Μπαρτσελόνα η Γουλβς! – Πώς επηρεάζει την υπόθεση ο Τραορέ

Published

on

Η Γουλβς ενδιαφέρεται για τον Ρίκι Πουγκ, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει φυσικά και την μεταγραφή του Αντάμα Τραορέ στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρίκι Πουγκ δεν έχει καταφέρει -ούτε- φέτος να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, με τους Νίκο, Γκάβι και Πέδρι να βρίσκονται πιο μπροστά στην ιεραρχία, όπως φυσικά και οι Μπουσκέτς και Ντε Γιονγκ.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει λοιπόν το καλοκαίρι φαντάζει αρκετά πιθανό και μια ομάδα που φαίνεται να παρακολουθεί έντονα την περίπτωσή του είναι η αγγλική Γουλβς, που ρώτησε για αυτόν και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Advertisement

Οι «Λύκοι» δείχνουν πρόθυμοι να επενδύσουν πάνω στον 22χρονο χαφ, διατηρούν εξαιρετική άποψη για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και είναι πλέον πολύ πιθανό να κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του.

Μια τέτοια εξέλιξη πάντως θα μπορούσε να διευκολύνει και την μεταγραφή του Αντάμα Τραορέ στους Καταλανούς. Προς το παρόν, ο Τραορέ έχει έρθει με την μορφή του δανεισμού στο Καμπ Νου και σίγουρα ο Πουγκ θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του «deal» για την οριστικά παραμονή του στην Βαρκελώνη.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *