Connect with us

Μεταγραφές

Ντεμπελέ: Εχει 48 ώρες να αποφασίσει για το μέλλον του

Published

on

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει 48 ώρες προκειμένου να δώσει την τελική του απόφαση στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η Μπαρτσελόνα.

Η «σαπουνόπερα» γύρω από μια πιθανή επέκταση του Ουσμάν Ντεμπελέ αρχίζει να τελειώνει. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η τελική απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Μπαρσελόνα συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα για αυτόν την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά θέλει να μάθει τώρα και δεν θέλει να περιμένει άλλο. Οπως αναφέρει μάλιστα το ισπανικό δημοσίευμα, έδωσε διορία 48 ωρών στον Γάλλο εξτρέμ προκειμένου να αποδεχτεί ή να αρνηθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει.

Advertisement

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «μπλαουγκράνα», Ματέου Αλεμάνι, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να «επιλυθεί γρήγορα». Από την πλευρά του πάντως ο Ντεμπελέ θεώρησε προσβλητική την τελευταία πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του για να ανανεώσει και ζητάει απεγνωσμένα την αποχώρησή του από τους «μπλαουγκράνα», λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να πάει σε μια ομάδα αντάξια της κλάσης και του ταλέντου του.

Πηγή: gazzetta.gr