Connect with us

Μεταγραφές

Ετοιμάζει… αντίποινα για Ίσκο η Ρεάλ! – «Προειδοποίηση» Πέρεθ σε Λαπόρτα

Published

on

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Ίσκο, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ προειδοποιεί για… αντίποινα εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Κάποτε αποτελούσε κομβικό μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, ο Ίσκο δεν βρίσκεται ουσιαστικά στα πλάνα του Αντσελότι και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πρόκειται εξάλλου για έναν παίκτη με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού του Τσάβι και της Μπαρτσελόνα.

Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, στην Ισπανία αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν μια τέτοια μετακίνηση, αφού υπάρχει μια… άτυπη συμφωνία των δύο ομάδων να μην αποκτούν ποδοσφαιριστές η μία από την άλλη.

Όπως μάλιστα τονίζεται, στα πλαίσια του Σούπερ Καπ, ο Πέρεθ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Λαπόρτα και να τον… προειδοποιήσει για τις «συνέπειες» που θα υπάρξουν εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ίσκο.

Και ο στόχος της Ρεάλ δεν είναι άλλος από τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και συμφωνία ανανέωσης δεν υπάρχει, με τις απαιτήσεις του έως τώρα να είναι εκτός πραγματικότητας.

Advertisement

Εάν λοιπόν οι «μπλαουγκράνα» δεν εγκαταλείψουν την περίπτωση του Ίσκο, τότε δεν αποκλείεται οι Μαδριλένοι να κάνουν «μπάσιμο», ώστε να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον Γάλλο επιθετικό.