Connect with us

Μεταγραφές

Ινιέστα για Μέσι: «Με πονάει που θα τον βλέπω με άλλη φανέλα»!

Published

on

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί μέλος των «Μπλαουγκράνα» από το 2000, ωστόσο μετά από 21 χρόνια, αποχώρησε ώστε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ισπανός μέσος προχώρησε σε δηλώσεις, όπου σχολίασε αυτό το γεγονός, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό.

Advertisement

Τόνισε πως ο Μέσι ήταν αυτός που άλλαξε επίπεδο την Μπαρτσελόνα, ενώ έκανε γνωστό πως θα δυσκολευτεί να τον δει με άλλη φανέλα.

Διαβάστε τις δηλώσεις:

«Με πονάει που θα βλέπω από εδώ και πέρα τον Μέσι με τη φανέλα άλλης ομάδας και όχι με εκείνη της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι έγινε ή πως έφτασε μέχρι εκεί πέρα η κατάσταση. Όμως, η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να συνέλθει απ΄όλο αυτό που της συνέβη.

Advertisement

Ο Λέο ήταν τα πάντα για την ομάδα. Ήταν εκείνος που την άλλαξε επίπεδο. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν και εκείνον και ούτε νομίζω πρόκειται να δω. Πίστευα ότι η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα ήταν σίγουρη και ότι φέτος θα βλέπαμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Παρόλα αυτά θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα αν και έχει πολλούς νέους παίκτες θα συνεχίσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου και θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, όπως την είχαμε συνηθίσει».