Connect with us

Μεταγραφές

Φρέισα: «Δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση»

Published

on

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τόνι Φρέισα, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση του Συλλόγου δεν είναι τόσο κακή όσο παρουσιάζεται, ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Έρικ Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Sin Concesiones»:

«Το άρρωστο περιβάλλον κάνει τα πάντα να μοιάζουν άσχημα, όλα είναι μια καταστροφή. Όντας ενήμερος από την κατάσταση στην οποία ζούμε, η οποία είναι περίπλοκη, η ομάδα ανακτά τις αισθήσεις της. Δεν είμαστε τόσο άσχημα. Σήμερα η έκθεση της “Deloitte” ανέδειξε τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη και η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη σε έσοδα.

Advertisement

Αναγνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο να θεωρούμε όλα τα πράγματα λανθασμένα. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και έχει γίνει πολύ κακή διαχείριση σε πολλά επίπεδα, αλλά τα μαθήματα είναι δίκαια. Στην τριετία 2010-13 χαμηλώσαμε το χρέος και επιτρέψαμε στην ομάδα να ανακάμψει οικονομικά».

Για το αν θα γίνουν οι εκλογές στις 7 Μαρτίου: «Αν το επιτρέψει η υγειονομική κατάσταση, ναι. Δεν θέλω αναφερθώ σε κάτι αρνητικό, αλλά αν υπάρχει περιορισμός στις μετακινήσεις δεν θα μπορούν να γίνουν. Αυτό που πέτυχε το Διοικητικό Συμβούλιο με την ψήφο από mail είναι να προβλέψει την περίπτωση που η απαγόρεψη μετακίνησης από περιοχή σε περιοχή αποτρέψει κάποιος να ψηφίσουν από κοντά.

Είναι άλλο ένα παράδειγμα για το ότι ο πολιτικός κόσμος έχει άλλες παραμέτρους. Δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα, αλλά αν είμαστε σε πανδημία πρέπει να αποφεύγουμε τις συγκεντρώσεις και να διατηρούμε αποστάσεις. Ένα συλλαλητήριο που μπορεί να έχει εκατοντάδες ανθρώπους δεν μοιάζει σαν καλή ιδέα. Είναι ένα μέτρο που ενδιαφέρει τις πολιτικές εκλογές, αλλά δεν το θεωρώ καλή ιδέα».

Advertisement

Για τον Έρικ Γκαρσία: «Η ευκαιρία να πάρεις έναν ελεύθερο παίκτη, που προπονείται στο σπίτι και είναι αυτό που ζητάνε οι τεχνικοί, δεν μπορεί να χαθεί. Θέλω να παρακλουθ΄σω την τελική απόφαση, αλλά είναι βολικό για την Μπαρτσελόνα να σιγουρέψει την υπογραφή του. Ο Λαπόρτα είπε ότι η επιχείρηση δεν έχει τελειώσει. Αν εκλεγώ, την επόμενη μέρα θα κλείσω τον Έρικ Γκαρσία».

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *